ELLE/GALAN/2011

Margareta Van Den Bosch och Elin Kling

Frida Gustavsson och Peter Dundas

Lisa Lindqvister och Emma Elwin

Ebba Bucht, Sofia Malm, Karin Söderlind & Kristina Tjäder
Källa: stureplan

I fredags var den årliga ELLE galan och några som vann priser var Carin Rodebjer (årets svenska designer), Frida Gustavsson (årets modell) och Petra "September" Marklund (årets bäst klädda artist).

FEMALE/VS/MAN

Still D&G

READY/TO/GO

Vår och sommarkänslor hos D&G s/s 2011


TROOPER/METALIC

Källa: acne
Själv drömmer jag mig bort och tänker att jag ska klicka hem dessa sjuka skor. Har snokat på dem så länge nu... Fast 2100 kr är ganska saftigt för ett par skor när man är en pank student...

CHECK/IT/OUT

Klicka på bilden och kom direkt till Acnes mellandagsrea!

MINNIE/MOUSE


JEANS/SHORTS


BLACK/AND/WHITE

TOPSHOP S/S 2011

COS/TO/STHLM

Läste precis att COS kommer till Sverige, äntligen. Tyvärr inte till Göteborg utan till Stockholm men förhoppningsvis kommer en butik lanseras här med. COS är en systerbutik till H&M och deras kläder är mer av den enkla och minimalistiska typen. De gånger jag har varit i London har COS alltid varit en självklar butik att besöka. Finns mycket snyggt både till killar och tjejer!

THESE/SHOES/ARE/MADE/FOR/WALKING

 

Fick precis hem skorna längst till höger och de är utan överdrivt de skönaste klackarna jag någonsin har testat! Skulle utan tvekan kunna gå i dem dagligen. Skorna kostar 450, 380 och 450 kr och kommer från härifrån. Klicka hem!!

Ps. De ser väldigt plastiga ut på bilden men är snyggare irl. Och skorna i mitten har varit slut hur länge som helst, men är inne igen! Skynda fynda!

IN/FOR/THE/KILL

Skulle göra väldigt hemska saker för att få Robyns bomberjacka från Acne...

5/INCH/AND/UP


'
5 inch and up. Kommer från Finland men pluggar i London. På den skolan jag har en dröm om att plugga på själv, London Collage of Fashion. Och har en galen, snygg och inspirerande klädstil. Ni hittar henne här!

RED/LEATHER/PANTS

Källa: 5 inch and up

Är galet sugen på dessa röda läderbyxor från H&M. Snyggfula och jag gillar det!


REVOLVE/MAGAZINEELIN/KLING/FOR/H&M

Idag släpptes nyheten att Elin Kling (en av Sveriges största modebloggare, moderedaktör och modejournalist) har gjort en kommande kollektion för H&M. Ryktet säger att kollektionen kommer bestå av 9 plagg och 2 accessoarer. Kan inte bli annat än succé!

RSS 2.0