AWESOME?!?!

Hur bra gjort? Hade jag haft utrymme och inte den garderob jag har idag hade jag lätt satsat. Från love-aesthetics.

PERFEKT STUDENTKLÄNNING?

Källa: kommer inte ihåg

Svar ja...

FINT FRÅN CAROLINESMODE


FREE PEOPLE/NYCFår fortfarande lite panik när jag påminns av att jag inte hann med att kolla in Free People helt ut (delen inne på Macy's räknas inte). Alla kläderna är från den senaste kollektionen. Hade gjort vad som helst för den vita klänningen på näst sista bilden...

SUMMER/WIND

Vill ha sommar NU.

TATTOOLOGIST

Mer sugen än någonsin på en tatuering...


IF/YOU/HAVEN'T/SEEN/IT/YET

De är modebloggare, butiksbiträden och hobbydesigners. Men alla tio deltagare delar samma dröm - de vill bli stjärnstylister.

 

I Kanal 5 Plays kommande realityserie Stylisterna, ska Frida och Sofi Fahrman ta fram Sveriges nästa stora stylist. Vinnaren får en avlönad praktik som stylistassistent på Sofis mode, Sveriges största modetidning.

Klicka på bilden och kom direkt till det första avsnittet.

ONLY/GIRL/IN/THE/WORLD


A/NEW/BEGINNING

Källa: lcity

Ny variant av Ikeas hype:ade klädstång som kommer ut nu i februari. Gillar den rena och enkla designen och ett + att den är i svart (såklart). Fick mig att vilja rensa i min garderbob, skaffa matchande galgar (som jag har sagt att jag ska göra de senaste 3 åren) och få ännu mer ordning...

H&M CONSCIOUS COLLECTION

Senaste snackisen är H&M's kommande kollektion Conscious Collection som kommer innehålla återvunna kläder (från bl.a. polyester) och ekologiska råvaror. Priserna ligger mellan 99-499 kr! På bilden är de plagg som jag tycker sticker ut mest. Fler bilder finns HÄR.

RSS 2.0